Enostavno božanska Katjina potica

O tečaju

V spletnem tečaju Enostavno najboljša Katjina potička s teboj deliva 3 naše zelo dragocene recepte. Za najboljše testo za potičke, za orehovo pomarančni nadev in čokoladno kokosov nadev. Vse to na zelo enostaven in prijazen način. V udobju svojega doma, s svojim tempom in ob tebi najprimernejšem času si poglej posnetke, preberi recepte in navodila ter se z nakupovalnim seznamom odpravi v shopping. Da bo na poti vse štimalo, sva pripravila jasna navodila in nasvete. Da bo potička pripravljena pravočasno, pa sva pripravila še časovnico priprave in peke. Kaj torej še manjka? Le ti in veliko ljubezni ob pripravi. Naj letos tudi pri tebi doma zadiši po sveže pečenih potičkah! Manca in Luka

Description

You have been enrolled on
22 decembra, 2021

Kaj se bom naučila/a?

  • Kako pripraviti najboljše vegansko testo za potičke. Iz pirine moke, z zelo malo kvasa in slajeno z agavinim sirupom.
  • Kako pripraviti res dober, puhast in svež orehovo pomarančni nadev.
  • Kako pripraviti rahel, božanski čokoladno kokosov nadev.
  • Vse to brez jajc in mlečnih izdelkov (primerno za alergike in vegane), ampak tako božansko dobro, da jih nihče ne pogreši!

Topics for this course

6 Vsebine

Uvodni nasveti, časovnica priprave & pripomočki

Preden začneš00:02:38

Dan 1: Testo

Dan 2: Nadev

Dan 2: Potica

90,00 

Material Includes

  • 6 video posnetkov (uvodni nasveti, priprava testa, orehovo pomarančnega nadeva in čokoladno kokosovega nadeva ter priprava obeh potic)
  • PDF zapiski (seznam pripomočkov, nakupovalni seznam, časovnica priprave in peke in 3 recepti - za testo in oba nadeva)