Čokoladni energijski smoothieSmoothie je lahko tudi čokoladen. Za sladkosnede otroke in odrasle. Za dobro voljo in veliko energije na začetku novega delovnega dne, za sladko popotnico, obnavljanje moči po športnih naporih in boljšo koncentracijo.
Čokoladni tartufiRecept za hitro in enostavno pripravljeno sladico, ki ga lahko uporabimo na veliko načinov.
Energijska žitna ploščicaTa recept je zelo kompleksen, vendarle pa vam je lahko za osnovo za pripravo vaše lastne energijske ploščice. Obvezna sestavina je laneno seme, ki deluje podobno kot jajčni beljak: zlepi vse sestavine in vpije tekočino. Semena in oreške lahko zamenjate s tisimi, ki so vam ljubši ali jih imate v omari. Prav tako tudi suho sadje. Tahini ali mandljevo maslo dasta zelo dober okus, če ga nimate pri roki pa enostavno povečajte količino kokosove maščobe. Skratka, ustvarjajte z užitkom in ljubeznijo.
Kokosova krema s pasijonkoTa sladica v kozarcu je božanskega okusa s pridihom Azije in nežne teksture, ki jo podarja gel iz Irish Mossa. Sladkost kokosove kreme in kislost pasijonke se dopolnjujeta na najbolj prefinjen način in ustvarjata okus, ki si ga zapomnimo.
1 2 3 6