Čokoladni energijski smoothieSmoothie je lahko tudi čokoladen. Za sladkosnede otroke in odrasle. Za dobro voljo in veliko energije na začetku novega delovnega dne, za sladko popotnico, obnavljanje moči po športnih naporih in boljšo koncentracijo.
Klorofilni smutiKlorofil v listnati zelenjavi in algah krepi imunski sistem, razstruplja organizem in vzpostavlja kislo-bazično ravnovesje, dodano sadje osladi napitek, chia semena pa telesu dovajajo energijo.
Jagodni super smoothie za pomlajevanjeTudi naše jagode, maline, borovnice in drugo jagodičevje spadajo med superživila, čeprav jih ne imenujemo s tem laskavim nazivom. Za superživila velja, da vsebujejo zelo visoke vrednosti antioksidantov, kar pa je lastnost tudi vsega naštetega domačega sadja. Antioksidanti upočasnjujejo staranje, poletje pa je čas, ki nas bogato oskrbi z raznovrstnimi pomlajevalnimi plodovi. Tudi goji jagode uspevajo na slovenskih vrtovih.
Iztisnjeni zelenjavno-sadni sokoviSadje za sokove operemo, vendar ne olupimo. Korenček le ostrgamo s krtačko. Sadje in zelenjavo narežemo na kose. Sok, če se le da, popijemo takoj, ko je pripravljen. Takšen sok je tako slasten, da si zasluži ime nektar.
1 2 3 7