Majhen, enostaven za uporabo in močan blender, ki je s priročnimi dodatki nepogrešljiv pomočnik za pripravo zdravih in hitrih malic.
Naj te prepriča s svojimi izjemnimi lastnostmi:
  • S 500W motorjem in 22.000 obr./min je dovolj močan celo za pripravo arašidovega masla;
  • Nož z 2 reziloma in majhna posodica sta idealni za suho mletje semen in kosmičev;
  • Nož s 4 rezili in velika posoda pa sta odlični za pripravo slastnih smutijev in omak;
  • V priročno potovalno posodo lahko pripraviš svojo najljubšo malico za s seboj;
  • Z dodano vakuumsko funkcijo pa VacuuBlend poskrbi tudi za ohranjanje čim več hranil;
  • Izdelan je iz kvalitetne plastike brez BPA.
Poleg tega je cenovno dostopen, kot še nikoli doslej!
Akcija traja do razprodaje zalog.
Želim izvedeti več Nakup

Naša ocena: ★★★★★

VacuuBlend še posebej priporočamo vsem, ki smutije in napitke pogosto pripravljate v naprej ali za s seboj (na pot, v službo) in vsem, ki šele odkrivate dobrobiti rednega pitja smutijev (in ne uporabljate večjih količin trše zelenolistne zelenjave). 

Je majhen, praktičen in močan bullet blender, modernega videza, ki paše v vsako kuhinjo in je enostaven za uporabo. Odlično zmeša sadne smutije, mehkejšo zelenolistno zelenjavo, majhno količino majhnih koščkov zamrznjenega sadja in ledu. Primeren je tudi za mletje majhnih količin semen in kosmičev ter grobo sekljanje oreškov.

Preberi celo oceno Nakup

Vacuublend se na tujih tržiščih prodaja kot nutri vac

Več o delovanju si lahko pogledate v sledečih videih, ki so jih posneli z Nutri Vac blenderjem, ki ga proizvaja ista tovarna kot Vacuublend

Majhen, praktičen, ekonomičen vakuumski bullet blender

VacuuBlend dela za vas

Enostavno in hitro pripravite zdrave smutije, napitke, juhe, sladice, namaze, sladoled, penaste pijače, drobljeni led, tradicionalne jedi, in mnogo več.

Za vaše zdravje, boljše počutje, več energije, za izgubo kilogramov in vzdrževanje telesne teže.

Za vašo družino. Z Vacuublendom bodo otroci uživali ob smutijih in tako zaužili več sadja in zelenjave ter vitaminov, mineralov in fitohranil, ki jih potrebujejo za razvoj.

Vacuublend za boljše in hranljive smoothije

Vakuum za več hranilnih snovi z manj oksidacije

Optimalni vakuumski pogoji poskrbijo za manjšo oksidacijo sestavin, s čimer se njihove barve, okusi in hranilne snovi bolje ohranjajo.


Hranjenje že pripravljenih jedi (smutijev, juh, omak, koščkov sadja/ zelenjave ali ostankov obrokov) v dodatni posodi pod vakuumom poskrbi za manjšo oksidacijo sestavin in manjšo možnost za razvoj neželenih bakterij ter dlje časa ohrani svežino jedi. Tako si lahko že zvečer pripravite hranilen smuti za zajtrk in ga vakuumsko zaprtega shranite v hladilniku, brez skrbi, da se bo vsebnost hranilnih snovi čez noč zmanjšala.

Svetovna inovacija

Bullet vakuumski blender VacuuBlend je svetovna inovacija, ki uporablja napredno anti-oksidacijsko tehnologijo mešanja sestavin v prostoru z zelo malo zraka (pod vakuumom, > – 60 kPa), s čimer se v sestavinah ohrani več hranil, svežine, barve in okusa.

Majhen, a močen

600 ml BPA free posoda je primerna za mešanje količin za 1 – 2 osebi, ravno prav za hitro in enostavno pripravo malice za na pot ali jutranjega napitka, 500 W motor pa zagotavlja, da so sestavine dobro premešane. Motor je dovolj močan, da iz majhne količine oreškov in žličke olja naredi celo maslo.

Zdrava malica vedno z vami

V kompletu dobite tudi dodatno 570 ml BPA free posodo s pokrovom za enostavno pitje, da imate lahko vaš najljubši zdrav napitek vedno s seboj (na poti ali v službi).

Mletje suhih sestavin

V kompletu sta tudi manjša posodica in rezilo za mletje suhih sestavin, primerni za hitro in enostavno mletje manjših količin semen, kosmičev, začimb, kave.

Vakuumska vrečka za shranjevanje

V kompletu dobite še vakuumsko vrečko, v kateri lahko shranite sadje, zelenjavo ali manjši sendvič za na pot.

Prednosti vakuumskega blendanja

Inovativna vakuumska tehnologija pred mešanjem posesa zrak iz posode in preprečuje oksidacijo hrane. Zrak iz posode odstranite s pritiskom na gumb. Mešanje sadja in zelenjave pod vakuumom poskrbi, da se v smutiju ohrani več svežine, hranilnih snovi in encimov zaradi manjše oksidacije sestavin. V končanem napitku je tako manj mehurčkov, manj pene, manj ločevanja soka, tekstura postane bolj homogena. Zato je napitek dlje časa svež, vitamini in hranilne snovi pa se ohranijo v največji možni meri.

Dodatne informacije

Napetost: AC 220-240 V
Izhodna moč: 500 W
Hitrost nožev: do 22.000 obr./min
Plastika: Tritan BPA free
Garancija: 1 leto (servis zagotovljen v Sloveniji)

Naša ocena: ★★★★★

Vakuumski blenderji so novost na tržišču, ki odpravlja eno večjih težav pri mešanju smutijev – izgubo hranil zaradi oksidacije. Z odstranitvijo zraka iz posode pred mešanjem zagotovimo, da vsebina ohrani kar največ hranil, barva smutija ostane lepša in izrazitejša, vsebina pa se ne ločuje.

VacuuBlend je majhen, praktičen in močan bullet blender, modernega videza, ki paše v vsako kuhinjo in je enostaven za uporabo. Odlično zmeša sadne smutije, mehkejšo zelenolistno zelenjavo, majhno količino majhnih koščkov zamrznjenega sadja in ledu. Primeren je tudi za mletje majhnih količin semen in kosmičev ter grobo sekljanje oreškov.

Bullet blenderje težko primerjamo z velikimi močnejšimi blenderji. Vacuublend je s 500W motorjem močnejši od velike večine bullet blenderjev, manj moči in obratov v primerjavi z velikimi močnejšimi blenderji (Omniblend, SuperBlend …) pa dobro nadoknadi z večjim izkoristkom hranil zaradi manjše oksidacije.

VacuuBlend še posebej priporočamo vsem, ki smutije in napitke pogosto pripravljate v naprej ali za s seboj (na pot, v službo) in vsem, ki šele odkrivate dobrobiti rednega pitja smutijev (in ne uporabljate večjih količin trše zelenolistne zelenjave). 

Nakup

IDEJE ZA USTVARJANJE Z VACUUBLENDOM

dodaj Vacuublend v košarico