Vacuublend se na tujih tržiščih prodaja kot nutri vac

Več o delovanju si lahko pogledate v sledečih videih, ki so jih posneli z Nutri Vac blenderjem, ki ga proizvaja ista tovarna kot Vacuublend

Majhen, praktičen, ekonomičen vakuumski bullet blender

Vacuublend za boljše in hranljive smoothije

Vakuum za več hranilnih snovi z manj oksidacije

 

Optimalni vakuumski pogoji pod – 60 kPa pritiska poskrbijo za manjšo oksidacijo sestavin, s čimer se njihove barve, okusi in hranilne snovi bolje ohranjajo.
Hranjenje že pripravljenih jedi (smutijev, juh, omak, koščkov sadja/ zelenjave ali ostankov obrokov) v dodatni posodi pod vakuumom poskrbi za manjšo oksidacijo sestavin in manjšo možnost za razvoj neželenih bakterij ter dlje časa ohrani svežino jedi. Tako si lahko že zvečer pripravite hranilen smuti za zajtrk in ga vakuumsko zaprtega shranite v hladilniku, brez skrbi, da se bo vsebnost hranilnih snovi čez noč zmanjšala.

Svetovna inovacija

 

Bullet vakuumski blender VacuuBlend je svetovna inovacija, ki uporablja napredno anti-oksidacijsko tehnologijo mešanja sestavin v prostoru z zelo malo zraka (pod vakuumom, > – 60 kPa), s čimer se v sestavinah ohrani več hranil, svežine, barve in okusa.

Majhen, a močen

 

600 ml BPA free posoda je primerna za mešanje količin za 1 – 2 osebi, ravno prav za hitro in enostavno pripravo malice za na pot ali jutranjega napitka, 500 W motor pa zagotavlja, da so sestavine dobro premešane. Motor je dovolj močan, da iz majhne količine oreškov in žličke olja naredi celo maslo.

Zdrava malica vedno z vami

 

V kompletu dobite tudi dodatno 570 ml BPA free posodo s pokrovom za enostavno pitje, da imate lahko vaš najljubši zdrav napitek vedno s seboj (na poti ali v službi).

Mletje suhih sestavin

 

V kompletu sta tudi manjša posodica in rezilo za mletje suhih sestavin, primerni za hitro in enostavno mletje manjših količin semen, kosmičev, začimb, kave.

Vakuumska vrečka za shranjevanje

 

V kompletu dobite še vakuumsko vrečko, v kateri lahko shranite sadje, zelenjavo ali manjši sendvič za na pot.

 

Prednosti vakuumskega blendanja

 

Mešanje sadja in zelenjave pod vakuumom poskrbi, da se v smutiju ohrani več svežine, hranilnih snovi in encimov zaradi manjše oksidacije sestavin, tekstura postane bolj homogena, sestavine pa se ne ločujejo.

 

dodaj Vacuublend v košarico