Koliko časa potuje pošiljka na moj naslov?
Vsa naročila, ki so oddana na delovni dan do 10. ure, bodo poslana še isti dan, najpozneje pa naslednji delovni dan, v kolikor so artikli na zalogi. Do morebitnih zamude pri odpošiljanju lahko pride v primeru velikega števila naročil ali pa zaradi zamud pri prevoznikih.
Naročila, plačana preko predračuna, bodo obdelana naslednji delovni dan. V primeru, da zaradi težav z zalogami ne bomo mogli obdelati vašega naročila, vas bomo o tem čim prej obvestili in vam ponudili možnost spremembe ali preklica naročila.

Možnosti dostave so naslednje:
Slovenija – naročila pod 50 € – 4 € (3-4 delovni dnevi)
Slovenija – naročila nad 50 € – BREZPLAČNO (3-4 delovni dnevi)
Osebni prevzem (samo v kolikor je naročilo že plačano, plačilo po povzetju na lokaciji ni možno). Paket lahko prevzamete na naslednjem naslovu: Okrogarjeva 9, 1231 Ljubljana-Črnuče, Slovenija) – če želite izbrati to možnost, nas o želenem terminu prevzema, prosimo, obvestite preko elektronske pošte (info@presnica.com) ali na 040617664.

Nisem prejel/a naročila
Prosimo, kontaktirajte nas na info@alpineprincessclothing.com, če niste prejeli svojega naročila v zgoraj navedenih časovnih okvirih in se bomo potrudili rešiti situacijo po najboljših močeh.