OMNIBLEND V

Vrhunski blender.

Preverjena kakovost.

Ugodna cena.

Želim izvedeti več Nakup

Vaš najboljši pomočnik

Enostavno in hitro pripravite zdrave smutije, napitke, juhe, sladice, namaze, sladoled, koktajle, drobljeni led in mnogo več.
Za vaše zdravje, boljše počutje, več energije, za izgubo kilogramov in vzdrževanje telesne teže.
Za vašo družino. Z Omniblendom bodo otroci uživali ob smutijih in tako zaužili več sadja in zelenjave ter vitaminov, mineralov in fitohranil, ki jih potrebujejo za razvoj.
Za vašo časovno učinkovitost. Še čiščenje Omniblenda je sila enostavno! Takoj po uporabi v posodo nalijete vodo, dodate kapljico čistila za posodo in zmešate.

Pravi blender za vse sestavine

Omniblend je primeren za domačo in profesionalno uporabo.
Brez težav zmelje vse od sadja do zelo vlaknaste zelenjave, od namazov do sladic, od juhe do sladoledov in ledu.
Brez skrbi, z njim lahko naredite tudi domačo nutelo, arašidovo maslo, maslo iz indijskih oreškov in še mnogo več!

Omniblend se ponaša z odličnimi lastnostmi

Zakaj verjamemo, da je Omniblend eden najboljših blenderjev na našem tržišču?

ZMOGLJIVOST

Omniblend z močnim motorjem s kapaciteto 3 KM je eden najhitrejših in najzmogljivejših aparatov za pripravo hrane, ki zaradi svoje osnovne moči hkrati zagotavlja dolgo življenjsko dobo. OmniBlendova moč in zmogljivost omogočata razgradnjo celičnih sten zelenolistne in korenske zelenjave, kar omogoča lažjo absorpcijo dragocenih hranil za naše telo. Je blender za domačo uporabo, ki se odlično obnese tudi v profesionalnih kuhinjah, smoothie barih, restavracijah, kar dokazujejo številni, ki zadovoljno uporabljajo naš Omniblend.

CENA

Ko smo sami začeli s pitjem zelenih smutijev, se je na našem tržišču dobilo le najdražje blenderje. Iskali smo nekaj cenejšega in naročili Omniblend, cenovno uspešnico, ki so jo kmalu želeli vsi naši prijatelji! Tako smo predani našemu cilju, najti visoko kakovost po ugodnejši ceni, začeli s prodajo Omniblendov. Verjamemo, da so mešalniki OmniBlend glede na zmogljivost, kakovost, dolgo življenjsko dobo, ceno in garancijo eni najboljših mešalnikov na trgu.

DOLGA ŽIVLJENJSKA DOBA

Blenderji OmniBlend se na svetovnem tržišču prodajajo že 25 let v več kot 90 državah, narejenih je bilo več kot 1000 neodvisnih raziskav in testiranj, ki potrjujejo OmniBlendovo učinkovitost. Komercialno ga uporabljajo v barih in restavracijah po vsem svetu in tudi pri nas. Ker verjamemo v njegovo kakovost nudimo podaljšano 5-letno garancijo na motor.

KAKOVOST

Blenderje OmniBlend proizvaja podjetje JTC, eno vodilnih podjetij v industriji, z več kot 35 letnimi izkušnjami. Izdelani so iz lastnih materialov pod strogim nadzorom kakovosti. Na svetovnem trgu obstaja že veliko ponaredkov OmniBlenda, ki ne zagotavljajo enake kakovosti. Pri nakupu iz tujine preverite, da je blender označen z originalno nalepko podjetja JTC, le ti blenderji namreč zagotavljajo pravo kakovost.

Zakaj naši kupci prisegajo na omniblend

Z OMNIBLENDOM DELAM:

Uporabljam ga za pripravo jutranjega smutija, kremnih juh, vseh vrst omak in prelivov, namazov, tudi maso za palačinke, za domači sladoled, včasih zmeljem mandlje in druge oreščke ali semena…
Diana, Ljubljana

Z njim pripravljam smutije, kreme za presne tortice in druge sladice, zblendam juhe, prelive za solate, delala pa sem tudi recimo domači veganski nacho.
Laura, Domžale

Poleg smutijev ga koristimo za pripravo različnih omak za testenine, pestov in za našega najmlajšega –  domače sadne in čokoladne sladolede.
Anja, Trzin

Velikokrat z njim tudi spenim mleko za kavo.
Ajda, Kranj

Za namaze (lešnikov, arašidov, iz sončničnih semen, čičerike,…). Z njim tudi meljemo suha zelišča, delamo zeliščna pesta, pripravljamo zeliščne tinkture.
Monika, okolica Litije

Skratka uporabljam ga za vse kar mora biti na koncu čisto gladko zmešano.
Beti, Kranj

Z njim delam kremne zelenjavne juhice, sladoled, čičerikin namaz (humus), domačo nutelo, mandljevo maslo, rastlinska mleka, paradižnikovo mezgo (mletje paradižnikov) in še sem mogoče kaj izpustila. 🙂
Metka, Pivka

PREPRIČAL ME JE:

S tem, da vse sestavine res dobro in hitro zmelje. Tudi, če so bolj trde – ovseni kosmiči, zmrznjene banane, ipd. Zelo mi je namreč všeč, da ni nobenih grudic. Pri prejšnjih blenderjih, ki sem jih imela, me je to zelo motilo.
Ajda, Kranj

Je močen, zmore bistveno več od običajnega blenderja.
Monika, okolica Litije

S svojo močjo (gladko zmeša tudi masla iz oreščkov), s tem, da ima možnost blendanja z različnimi hitrostmi in časovnimi nastavitvami, kar prilagodiš potrebam. Pa s tem, da ima res veliko posodo.
Laura, Domžale

Prepričal me je s kvaliteto in dostopno ceno. Blender sem kupila pred 8 leti in mi ni žal. Je nepogrešljiv asistent v naši kuhinji. Uporabljamo ga vsi v družini, saj je zelo preprost in praktičen.
Eva, Nova Gorica

Definitivno me je prepričal s svojo kvaliteto – po skoraj 10- tih letih, še vedno deluje brezhibno in seveda s svojo močjo, saj je tudi izdelava sladoleda enostavna. Definitivno je cena sorazmerna kvaliteti.
Simona, Maribor

Všeč nam je enostavnost uporabe, čiščenja, prav tako je dovolj močan, da služi našim potrebam.
Anja, Trzin

PRIPOROČILA BI GA:

Vsem, mislim da je must have v vsaki kuhinji.
Simona, Maribor

Vsem, ki imajo radi smutije in vsem, ki delajo veliko presnih jedi. Še posebaj za sladice… Mnjami presne tortice.
Alenka, Grosuplje

Res je dober za vse, ki kaj pripravljate iz oreščkov, si delate smoothije ali radi ustvarjate z zelišči.
Monika, okolica Litije

Priporočila bi ga tistim, ki želijo gladke smutije in kremne juhe, radi preizkušajo različne (predvsem) presne sladice, eksperimentirajo v kuhinji in imajo radi učinkovite pripomočke.
Laura, Domžale

Priporočila bi ga vsakomur, še posebej tistim, ki se želijo zdravo prehranjevati, si z OmniBlendom pripraviti zdrave in okusne obroke in hkrati prihraniti na času.
Eva, Nova Gorica

Priporočam ga vsakemu, ki mu zdrav življenjski slog pomeni vsaj nekaj, za popestritev, odlične pripravke in vsakomur, ki da tudi kaj na kvaliteto, saj se nam odlično obnese že nekaj let.
Nina iz Domžal

Omniblend bi brez zadržkov priporočila za vsako gospodinjstvo. Če je le možno, Omniblend vzamemo s seboj na dopust, … od vseh malih gospodinjskih aparatov bi ga najbolj pogrešala… 🙂
Diana, Ljubljana

UPORABLJAM GA:

Vsak dan.
Ajda, Kranj; Alenka, Grosuplje; Monika, okolica Litije; Anja, Trzin; Simona, Maribor; Diana, Ljubljana

Nekajkrat na teden, poleti tudi vsako jutro za pripravo smutija.
Laura, Domžale

Tudi večkrat dnevno, skoraj da ni stvari, ki je ne bi poskusila delati z njim …
Beti, Kranj

Skoraj vsak dan, je verjetno najpogosteje uporabljani kuhinjski pripomoček pri nas.
Metka, Pivka

Naj postane nepogrešljiv pripomoček tudi v tvoji kuhinji

Sestavite si svoj Omniblend

 IZBERI POSODO

2 litra

Vsestranska posoda, ki je primerna za blendanje tako tekočih kot tudi zelo gostih mas.

Priporočamo za: večje količine smutijev hkrati in za gostejše mase (namaze in masla iz oreškov) .

Prednost: Večja količina in lažje mešanje res gostih namazov.

Primerna tudi za vroče tekočine. 

1,5 litra

Vsestranska posoda, ki je primerna za blendanje tako tekočih kot tudi zelo gostih mas.

Priporočamo za: pogosto mešanje smutijev.

Prednost: Enostavnejše čiščenje posode, zaradi manj robov v posodi.

Ni primerna za vroče tekočine. 

 IZBERI BARVO

DODAJ IZBRANI OMNIBLEND V KOŠARICO

-12%
Prednaročila

DODATNE INFORMACIJE

Napetost: AC 220-240 V
Izhodna moč: 1200 W
Teža: 4,3 kilogramov
Garancija: 7 let na motor, 2 leti na ostale dele.
Garancija za komercialno rabo: 12 mesecev