OMNIBLEND V

Vrhunski blender.

Preverjena kakovost.

Ugodna cena.

Želim izvedeti več Nakup

Vaš najboljši pomočnik

Enostavno in hitro pripravite zdrave smutije, napitke, juhe, sladice, namaze, sladoled, penaste pijače, drobljeni led, tradicionalne jedi, in mnogo več.
 
Za vaše zdravje, boljše počutje, več energije, za izgubo kilogramov in vzdrževanje telesne teže.
 
Za vašo družino. Z Omniblendom bodo otroci uživali ob smutijih in tako zaužili več sadja in zelenjave ter vitaminov, mineralov in fitohranil, ki jih potrebujejo za razvoj.
 
Za vašo časovno učinkovitost. Še čiščenje Omniblenda je sila enostavno! Takoj po uporabi v posodo nalijete vodo, dodate kapljico čistila za posodo in zmešate. Posodo še splaknete in osušite in vaš blender je pripravljen na novo mešanje!

Pravi blender za vse sestavine

Omniblend je primeren za domačo in profesionalno uporabo.
 
Brez težav zmelje vse od sadja do zelo vlaknaste zelenjave, od namazov do sladic, od juhe do sladoledov in ledu. 
 
Brez skrbi, z njim lahko naredite tudi domačo nutelo, arašidovo maslo, maslo iz indijskih oreškov in še mnogo več!

Omniblend se ponaša odličnimi lastnostmi

Zakaj verjamemo, da je Omniblend eden najboljših blenderjev na našem tržišču?

ZMOGLJIVOST

Omniblend z močnim motorjem s kapaciteto 3 KM je eden najhitrejših in najzmogljivejših aparatov za pripravo hrane, ki zaradi svoje osnovne moči hkrati zagotavlja dolgo življenjsko dobo. OmniBlendova moč in zmogljivost omogočata razgradnjo celičnih sten zelenolistne in korenske zelenjave, kar omogoča lažjo absorpcijo dragocenih hranil za naše telo. Je blender za domačo uporabo, ki se odlično obnese tudi v profesionalnih kuhinjah, smoothie barih, restavracijah, kar dokazujejo številni, ki zadovoljno uporabljajo naš Omniblend.

CENA

Ko smo sami začeli s pitjem zelenih smutijev, se je na našem tržišču dobilo le najdražje blenderje. Iskali smo nekaj cenejšega in naročili Omniblend, cenovno uspešnico, ki so jo kmalu želeli vsi naši prijatelji! Tako smo predani našemu cilju, najti visoko kakovost po ugodnejši ceni, začeli s prodajo Omniblendov. Verjamemo, da so mešalniki OmniBlend glede na zmogljivost, kakovost, dolgo življenjsko dobo, ceno in garancijo eni najboljših mešalnikov na trgu.

DOLGA ŽIVLJENJSKA DOBA

Blenderji OmniBlend se na svetovnem tržišču prodajajo že 25 let v več kot 90 državah, narejenih je bilo več kot 1000 neodvisnih raziskav in testiranj, ki potrjujejo OmniBlendovo učinkovitost. Komercialno ga uporabljajo v barih in restavracijah po vsem svetu in tudi pri nas. Ker verjamemo v njegovo kakovost nudimo podaljšano 5-letno garancijo na motor.

KAKOVOST

Blenderje OmniBlend proizvaja podjetje JTC, eno vodilnih podjetij v industriji, z več kot 35 letnimi izkušnjami. Izdelani so iz lastnih materialov pod strogim nadzorom kakovosti. Na svetovnem trgu obstaja že veliko ponaredkov OmniBlenda, ki ne zagotavljajo enake kakovosti. Pri nakupu iz tujine preverite, da je blender označen z originalno nalepko podjetja JTC, le ti blenderji namreč zagotavljajo pravo kakovost.

Naj postane nepogrešljiv pripomoček tudi v tvoji kuhinji

Sestavite si svoj Omniblend

 IZBERI POSODO

2 litra

Vsestranska posoda, ki je primerna za blendanje tako tekočih kot tudi zelo gostih mas.

Priporočamo za: večje količine smutijev hkrati in za gostejše mase (namaze in masla iz oreškov) .

Prednost: Večja količina in lažje mešanje res gostih namazov.

1,5 litra

Vsestranska posoda, ki je primerna za blendanje tako tekočih kot tudi zelo gostih mas.

Priporočamo za: pogosto mešanje smutijev.

Prednost: Enostavnejše čiščenje posode, zaradi manj robov v posodi.

 IZBERI BARVO

DODAJ IZBRANI OMNIBLEND V KOŠARICO

DODATNE INFORMACIJE

Napetost: AC 220-240 V
Izhodna moč: 1200 W
Teža: 4,3 kilogramov
Garancija: 5 let na motor, 2 leti na ostale dele. 
Garancija za komercialno rabo: 12 mesecev