Čokoladni tartufiRecept za hitro in enostavno pripravljeno sladico, ki ga lahko uporabimo na veliko načinov.
Čokoladni energijski smoothieSmoothie je lahko tudi čokoladen. Za sladkosnede otroke in odrasle. Za dobro voljo in veliko energije na začetku novega delovnega dne, za sladko popotnico, obnavljanje moči po športnih naporih in boljšo koncentracijo.
Energijska žitna ploščicaTa recept je zelo kompleksen, vendarle pa vam je lahko za osnovo za pripravo vaše lastne energijske ploščice. Obvezna sestavina je laneno seme, ki deluje podobno kot jajčni beljak: zlepi vse sestavine in vpije tekočino. Semena in oreške lahko zamenjate s tisimi, ki so vam ljubši ali jih imate v omari. Prav tako tudi suho sadje. Tahini ali mandljevo maslo dasta zelo dober okus, če ga nimate pri roki pa enostavno povečajte količino kokosove maščobe. Skratka, ustvarjajte z užitkom in ljubeznijo.
Očarljiva solataZa tole solato sem uporabila strojček, ki bučke in podobno zelenjavo ali sadje razreže v prave, okrogle špagete. Če uporabim olupljene bučke, so tudi na pogled kot prave testenine. Če tega strojčka nimate, vzemite v roke lupilec za krompir in z njim bučko razrežite v široke rezance. Čudoviti bodo na pogled in solata bo zelo okusna. Če se bojite surovih bučk, na enak način obdelajte kumarice.
1 2 3 23